Lidgeld & uniform

Het lidgeld bedraagt 30 euro. Wanneer je al een oudere zus hebt die lid is, betaal je slechts 15 euro. Voor dit bedrag krijg je een jaar lang super leuke activiteiten, een KLJ-sjaaltje, het KLJ tijdschrift en je bent verzekerd!

OPGELET! Al onze leden moeten ten laatste op 15 oktober geregistreerd zijn bij KLJ Nationaal, schrijf je dochter dus tijdig in en bij voorkeur op de startdag. Op die manier heeft onze secretaris voldoende tijd om iedereen in te schrijven. Als je niet betaalt op de uiterste datum of vroeger, ben je niet verzekerd!

Ons KLJ uniform bestaat uit: het klj-sjaaltje, het witte t-shirt (met zon) en de KLJ-rok. Verder is er ook nog een blauw 'speel' t-shirt en voor de meisjes van de plus is er ook een optionele golf of trui beschikbaar. De KLJ-sokken kunnen via de website van KLJ zelf aangekocht worden. 

Het sjaaltje krijgen nieuwe leden bij de inschrijvingen gratis, versier het sjaaltje doorheen je hele KLJ ‘carrière’ zodat het een mooi kunstwerkje wordt. Meisjes die het sjaaltje door omstandigheden kwijtraken, kunnen altijd een nieuwe kopen voor €5.

Het witte en blauwe t-shirt wordt als pakket aangeboden voor 30 euro. Het witte t-shirt kost €20 en het blauwe t-shirt kost €10. Indien een meisje al 1 t-shirt heeft, kan het andere apart aangekocht worden.

Ook het jeansrokje maakt deel uit van ons uniform. De prijs hiervoor bedraagt €26 voor de kindermaten en €29 voor de maten XXS-XXL.

Voor de meisjes van de Plus is er een optionele golf of trui (hangt van jaar tot jaar af) beschikbaar. De exacte prijs hangt af van de hoeveelheid die we bestellen, het kan schommelen tussen de 30 en 40 euro.

Bij vragen in verband met het uniform kan je altijd terecht bij Vera of Paulien.

Rekeningnummer: BE66 7512 0123 6543